keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

2. salitreeni

Viikon toisena treeninä oli vuorossa jalat ja keskivartalo. Eli paljon jalkaliikkeitä ja lisänä yks vatsaliike ja selkäliike.

Vähä piti muokata treenin järjestystä ku salilla oli sen verran porukkaa et oli sit aina joku just siinä tekemässä mihin mun ois pitäny mennä, nii piti sit tehä joku muu liike sen sijaan...

Ehkä hiukan nipistin lämmittelystä, jotenkin semmosista liikkeistä joissa ei oo käytössä painoja, nii ei tuu tehtyy sit lämppäsarjoja...vaikka pitäis varmaa ;)

Suurin osa liikkeistä meni perille asti ja vikat toistot tuli ähistyä hampaat irvessä. Mut sit yks liike tuntu tosi kevyeltä. Se oli just se liike jota viime viikolla koutsin kaa hakemalla haettiin. Alkuperäsen suunnitelman mukaan se liike ois ollu yhellä jalalla korokkeelle nousu, mut se sai polvet rutisemaan nii pahasti et koutsi päätti etten saa tehä sitä. Kokeiltiin jalkaprässiä. Sama juttu. Lopulta päädyttii sit lantion nostoon jalat korokkeella. Joten sitä nyt sit tein ja se tuntu (liian) kevyeltä. Pitänee ens kerralla tehä yhellä jalalla/ottaa painoo lantion päälle, nii saa liikkeestä rankemman (toivon mukaan!) ;)

Vaikka salitreenit sujuu yleensä ja on rankkoja, etenkin sitä mukaa ku painot nousee, nii en mä oo rikkipoikkikatkipuhki salitreenin jälkeen. Sen takii kaipaankin crossfit treenei, ku niien jälkee oli oikeesti aina aivan poikki ja kaikkensa antanu. Se on siitä hyvä laji et treenit vaatii sekä lihaskuntoo että kestävyyttä. Harmittaa vaa ku en pääse enää treeneihin ku ei onnistu mun työajoilla :( Pitää kai alkaa tekeen jotain omatoimsita crossfit treeniä ;) Tai sit salitreenien ohella vaik hyppiä narua tai käyä juoksee salia ympäriä tms sykettä nostattavaa :D

Vielä ois sit viikon 3. treeni suoritettavana! Ehkä perjantaina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti