maanantai 22. heinäkuuta 2013

1. salitreeni

Viime viikolla käytiin "koutsin" eli pt-kaverin kaa läpi mun uuet salitreenit. Uus ohjelma on 3-jakonen, mikä onkin taas vähä vaihtelua aikasempiin (tätä enne oli 2-jakonen ja sitä enne 1-jakonen). Motivaatio on aika korkeella vaikka täs välis ehti olla kuukauden tauko treenaamisesta (syitä oli monia, etenkin niitä huonoja). Mut mukavahan se on taas käyä salilla irvistelee ja ärjähtelemässä (ja tsekkailemassa lihaksikkaita miehiä) ;)

Mut nyt itse treeniin! Vuorossa oli siis eka kerta yksin treenata läpi 1.ohjelma eli rinta, yläselkä & takaolat. Treeniin kuuluu 6 liikettä eli 3 liikeparia. Lisäks tein viel lopuks vatsoja, koska mul on "pakkomielle" tehä vatsoi aina ku oon salilla vaikkei se ohjelmaan kuuluiskaan ;) Koutsin alkuperäseen suunnitelmaan tuli viime viikolla vähä muutoksia, koska mun vasen olkapää (revähtänyt jokunen vuosi sitte) kiukutteli muutamis liikkeis. Mut nyt olkapää oli kiltisti eikä hangannut vastaan missään liikkeessä! Sain nostettua kaikis liikkeis painoja viime viikon painoihin verrattuna (tarkotus oiskin tarpeeks usein niitä painoja nostaa). Ja toistoja tein tietenkin aina "maksimit", eli jos ohjees sanotaan et 10-12 toistoa nii pyrin tekee sen 12. Treeni luisti kivasti, vähä joutu puskemaankin viimisis toistois ;) Tarkotuksella kävin salilla näin aamupäivällä aamunavetan jälkee, nii sain iha yksin siellä ähistä (ja tauoilla jorata) ;)

En tietenkään voinu olla peilistä pullistematta lihaksia lopuks, vasen hauis (eli se isompi :D) näytti aika kivalta pallolta (vaikkei habatreeni ollukaan) ja olkapäiden ulkosivut näytti pulleilta, mut voi olla et ne on aina noin pöhöttyneet :D Huonona puolena tän päivän treeneis oli kova vastatuuli, oli ikävä pyöräillä salille/kotiin :(

Tästä se taas lähtee, nimittäin treenaus! Ehkä yläkroppa saa tän treenitauon aikana kuihtuneet lihakset taas takasin, ja oishan se kiva jos muukin kroppa alkais näyttää siltä et jotain muutakin tulee joskus tehtyä ku vaa sohval maattua ;)

Mukavaa viikonalkua (vaikka onkin maanantai)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti