lauantai 14. syyskuuta 2013

Kroppa kuntoon sisältäpäin

Jo pitkän aikaa kroppa oireillu ikävästi. Alkukesän ajan paino putos, mut nyt on alkanu kilot nousee ja kertyny etenkin keskivartaloon ja inhoon sitä -.- Ei ois pitäny "valittaa" painon putoomisesta, koska tunsin oloni paremmaks sillo kevyempänä kuin nyt tälläsenä pallona. Ja sillo vatsa myös näytti hyvältä. Nyt vatsa siis pullottaa ja turpoilee, kipuilee ruokailun jälkeen ja joutuu monesti juoksee vessassa...Ei oo siis selkeestikää kunnossa meikäläisen vatsa ja suolisto. Koutsi oli sitä mieltä mun pitäis alottaa eliminointidieetti, eli poistaa ainakin viljat ja maitotuotteet, jotka on yleisimpiä vatsavaivojen aiheuttajia. Ei tekis mieli luopuu kummastakaan, etenkään maidosta :( Ite kyl epäilen eniten teollisia ruokia eli siis eineksiä yms paljon käsiteltyjä elintarvikkeita. Mut jotai tälle tilanteelle on nyt tehtävä koska kroppa ei voi hyvin. Päätin siis alottaa puhdistuskuurilla. Joskus ikuisuus sitte ostin Bioteekin Puhdistuskuurin:

http://www.sinunapteekki.fi/catalog/bioteekki/bioteekin-puhdistuskuuri-p-330.html?gclid=COGT85XAy7kCFVF7cAod3F0ARg



Se jäi sillo aikoinaan käyttämättä koska oli nii ällöä :S Mut nyt on pakko ryhdistäytyä ja vetää annos vaikka ällöttäis! Alotin tänään yhellä teelusikallisella mehuun sekotettuna. Inhaa ku se ei meinaa sekottua kunnolla :S Mietinkin et jos sittenkin sekottais sen vaikka aamupuuron joukkoon tai rahkaan tai smoothieen tms...
Tietenkään pelkkä toi kuuri ei riitä, vaa joudun tekee myös muutoksia ruokavalioon. Yritän nyt pelkistää syömiset ja kirjata ylös mitä on tullu syötyä sillo ku vatsa oireilee. Helppoo ja nopeetahan tää ei varmasti tuu oleen, mut toivottavasti tulokset on sitte vaivan arvosia. Ylipäänsä ois kiva syyä ilman ikäviä oireita ja onhan se nii et ku kroppa on kunnossa sisältäpäin, nii se on mahollista saada kuntoon myös ulkoisesti. Ja mähän nimenomaan haluun kropan kuntoon, kokonaisvaltasesti ;)

2 kommenttia:

  1. Kerro ihmeessä kokemuksiasti tästä kun olet saanut kuurin loppuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, tässä kävi taas niin etten oo muistanu tuota jauhetta käyttää kovin ahkerasti :D Oon mä sillon tällön muistanu sen sekottaa palautusjuoman joukkoon, mut ei se auta ku pitäis joka päivä muistaa.
      Jospa otan nyt taas tavotteeks iha oikeesti joka päivä "nauttia" ton jauheen johonkin sekotettuna ;)

      Poista