lauantai 21. syyskuuta 2013

Heurekan reissu

Oltii jo aikoi sit sovittu kaverin kaa et käyää kattoo Heurekas Body Worlds näyttely ( http://www.heureka.fi/ ). Hiukan jäi viime tinkaan ku se on tällä viikolla viimeistä viikkoa ja tänää saatii siis aikaseks käytyy siellä. Muutama muukin oli päättäny lähteä kattoon sitä...Ku päästiin Heurekan pihaan nii ei meinattu uskoo silmiämme; jono oli monta sataa metriä pitkä...No ei siinä kuitenkaan muu auttanu ku asettua jonon jatkoks. Tunti jouduttii jonottaan ulkona (onneks ei satanu kaatamalla tms), sit viel sisällä melkeen pari tuntia lisää enne ku päästiin vihdoin näyttelyyn sisälle.
Mut oli se näyttely kyl hyvä, ei sitä oo turhaan kehuttu. Monia oivalluksia tuli luustosta ja lihaksista ja elimistä yms. Ei niitä juttuja muovinukeilla ja kuvilla yms. samalla tavalla tajua.
Muutamaa juttua jäätiin kyl kaipaamaan; rintasyöpä-juttuja (koska monen muustakin elimestä oli terve ja sairas mallikappale, ja rintasyöpä on koskettanu meiän molempien lähipiiriä), ruumiinsa näyttelyyn antaneiden ihmisten kuvia tai perustietoja (mies/nainen, ikä, ruumiinrakenne jne).
Nyt meinaa kyl vähä jo väsyttää, siinä reissussa meni nii monta tuntia, eikä tosiaa oltu varauduttu et siel koko päivä menis...onneks oli sentäs eväitä mukana, nii sai nälän pois ilman et ois taas tarvinnu johki ruokapaikkaan jonottaa :D
Mut jos joku viel huomen haluu sen näyttelyn käy kattoo nii kantsii varmaa hyvis ajois enne klo 10 aamulla mennä jo oven taakse jonottaan ;)


(kuva Heurekan sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti