sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Rankan viikon rento loppu

Tää viikko oli aivan järkyttävä töissä! Heti maanantain aamunavetasta alko koko viikon kestäny ylityöputki, ku hommat ei tuntunu millään loppuvan vaikka kuinka paiski niska limassa. Tälle viikolle mahtu mm. yks halvaantunu lehmä jonka kaa piti koko viikko sitte enemmän tai vähemmän säätää, ja sit "muutama" lehmä poiki, joten mulla oli melko iso lauma uusia vasikoita juotettavana.
Salitreenit päätin suosiolla jättää väliin ku en ois ehtiny enkä totta puhuen ees jaksanu mennä salille. Eikä siinä mitään järkeä ois ollukaa ku kroppa ja pää sai iha tarpeeks rääkkiä töissä, en mä salilta mitään tuloksia ois saanu aikaseks työpäivien aiheuttaman "kooman" vuoks.
Ikäväkseni tällä viikolla jouduin tunnustamaan itelleni et oon iha paska ihminen stressin ja väsymyksen alaisena. Mulla on silloin pinna erittäin kireellä ja sen takia tulee sitte toimittua ja käyttäydyttyä iha idioottimaisesti eikä todellakaan mallikelposesti eri tilanteissa. Pitäis vaa jotenkin pystyy pitää hermot viileinä vaikka kuinka vituttais ja kiukuttais ja väsyttäis. Tähän ehkä auttais se ku sais mentyä iltasin ajoissa nukkumaan et ois aina hyvin levänny ja et rentoutuis kunnolla jne.
Mut vaikka töissä oli haipakkaa, nii onneks viikonlopun riennot oli sitte vastapainoks mukavan rentoja :) Lauantaina juhlittiin hyvällä porukalla kaverin "muuttoläksiäisiä" joten sai nollattua pään työasioista ja naurettua mahan kipeeks :) Se oli just sitä mitä tollasen työviikon jälkeen kaipaskin <3
Loppuillan vois kuluttaa siivoten kämppää, koska tääl on järkyttävä kaaos -.- Tai sitte kömpiä sänkyyn ja lukee hyvää kirjaa...kumpikohan mahtais houkuttaa enemmän ;) Tosin oishan tässä vielä hyvin aikaa tehä molemmat ja sit vois hyvillä mielin mennä nukkumaan ja aamulla sitte alottaa taas uuen viikon, joka toivottavasti on kokonaisuudessaan parempi ku tää viikko...

p.s. Se hyvä tässä viikossa oli et edellisviikolla "huostaanottamani" kissa pääsi takaisin omaan kotiinsa :) Tosin se yritti heti tulla takaisin...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti